Talous

Vanha verkko­pankki on jäämässä eläkkeelle

Eläköityminen alkaa kirjautumismuutoksella 18. toukokuuta. Siitä lähtien vanhaan verkkopankkiin voi kirjautua vain tunnuslukukortilla tai salasanalla, kunnes vanha verkkopankki poistuu kokonaan käytöstä.

Nainen käyttää kannettavaa tietokonetta

Ensimmäinen Solo-verkkopankki avattiin jo vuonna 1989, ja se oli kansainväliselläkin mittapuulla edelläkävijä. Kehittyneempi versio Private Netbank, joka nyt tunnetaan nimellä vanha verkkopankki, avattiin asiakkaidemme käyttöön vuonna 2005.

Nyt on aika päästää vanha verkkopankki viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja luovuttaa kapula uudistuneelle verkkopankille.

Mitä tapahtuu?

Toukokuun 18. päivästä lähtien vanhaan verkkopankkiin on mahdollista kirjautua ainoastaan tunnuslukukortilla tai salasanalla.

Uuteen verkkopankkiin kirjaudutaan Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella.

Lyijykynä vetelee yli sanan Tunnusluvut

Miten tämä vaikuttaa minun asiointiini?

Jos et ole ehtinyt vielä tutustumaan uuteen verkkopankkiin, ota se käyttöösi viimeistään nyt. Uuteen verkkopankkiin pääset kirjautumaan Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella.

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Nordea ID-sovellusta tai tunnuslukulaitetta, on se hyvä ottaa käyttöön mahdollisimman pian.

Mistä löydän lisätietoa?

Tutustu verkkopankin ominaisuuksiin Nordean verkkosivuilla osoitteessa nordea.fi

Julkaistu 04.04.2022