Edut ja uutuudet

Tervetuloa marraskuussa pidettäviin Private Bankingin webinaareihin

Valitse mielenkiintoinen aihe, sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan webinaareihimme. Tapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi nauhoitteen, jos et ehdi kuuntelemaan varsinaista lähetystä.

nuotio järven rannalla, auringonlasku

tiistai 9.11.2021 klo 17 - 18 
Korkokatsaus ja markkinatilanteeseen sopivia korkorahastovaihoehtoja 

Mistä tuottoja matalien korkojen maailmassa? Onko yrityslainoista odotettavissa hyviä tuottoja? Alhaisesta korkotasosta huolimatta on korkomarkkinoilla omaisuusluokkia, joiden tuotto on edelleen houkutteleva, kuten high yield -yrityslainat sekä kehittyvien markkinoiden joukkolainat. Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat sijoitusstrategi Ville Korhonen Nordeasta ja Miia Hukari Nordea Fundsista.


torstai 18.11.2021 klo 17 - 18
Miten kannattaa tehdä kiinteän omaisuuden luovutus?

Millaisia eri vaihtoehtoja on käytettävissä kiinteän omaisuuden luovuttamiseen osana varallisuuden siirtojen suunnittelua ja mitä verovaikutuksia eri siirtotavoilla on? Kannattaako kesämökin lahjoituksen yhteydessä pidättää käyttö- ja hallintaoikeus itselleen tai muulle henkilölle? Voiko alaikäiselle luovuttaa kiinteää omaisuutta? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Leena Oksanen Private Bankingin Lakiasiat -yksiköstä.


tiistai 23.11.2021 klo 17 - 18 
Kiinan talous murroksessa

Kiina on kiristänyt talouspolitiikkansa suuntaa viime kuukausina, mikä on osaltaan hidastanut maan talouskehitystä. Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu pohtii, miltä Kiinan talouden näkymät vaikuttavat jatkossa ja pitääkö Kiinan johdon politiikkalinjauksista olla huolissaan. Sijoitustuotejohtaja Markus Heiskanen Nordean Varallisuudenhoidosta kertoo, miten Kiinan markkinaoille voi sijoittaa rahastosijoittamisen etuja hyödyntäen.


Vahvistusviestissä saat tarkemmat liittymisohjeet. Muistathan, että webinaariin liittymisessä ei koskaan käytetä pankkitunnuksia eikä Nordeasta lähetetä linkkejä, joissa pyydetään käyttämään pankkitunnuksia. 

Lämpimästi tervetuloa!

Nordea Private Banking

PS. Webinaarin jälkeen saat sähköpostiin nauhoitteen, jos et ehdi kuuntelemaan varsinaista lähetystä.

Julkaistu 01.11.2021