Edut ja uutuudet

Tervetuloa lokakuussa pidettäviin Private Bankingin webinaareihin

Valitse mielenkiintoinen aihe, sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan webinaareihimme. Tapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi nauhoitteen, jos et ehdi kuuntelemaan varsinaista lähetystä.

luontokuva, syksy

tiistai 12.10.2021 klo 17 - 18 
Private Banking Sijoittajailta

Miltä sijoitusmarkkinoiden loppuvuosi näyttää? Vieläkö Yhdysvalloissa riittää vauhtia ja mitä ihmettä tapahtuu Kiinassa? Entä jatkuuko ennätysvahva tulostahti Pohjoismaissa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat vanhempi sijoitusstrategi Hertta Alava ja analyytikko Markus Sourander Nordeasta.


torstai 14.10.2021 klo 17 - 18
Perustaisinko sijoitusyhtiön?

Miksi perustaa sijoitusyhtiö itselleen tai perheelleen ja miten sijoitusyhtiön toimintaa voidaan rahoittaa? Millaisia vaatimuksia liittyy alaikäisten lasten mukaan ottamiseen perheen sijoitusyhtiöön? Miten jo olemassa olevan sijoitusyhtiön osakkeita voi siirtää seuraavalle sukupolvelle? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat Leena Oksanen ja Antti Salmenvaara Private Bankingin Lakiasiat -yksiköstä.


tiistai 19.10.2021 klo 17 - 18 
Ajankohtaista valtakirjasalkuista

Miten valtakirjasalkut ovat kehittyneet alkuvuoden aikana ja minkälaisia muutoksia salkuissa on tehty? Millä tavoin vastuullisuuden voi ottaa osaksi sijoittamista ja valtakirjasalkkuja? Millainen on Nordean lähestymistapa vastuulliseen sijoittamiseen? Miten vastuullisuus näkyy valtakirjasalkuissamme? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat Anna Ehanti ja Tuukka Teräväinen Nordean Varallisuudenhoidosta.


Vahvistusviestissä saat tarkemmat liittymisohjeet. Muistathan, että webinaariin liittymisessä ei koskaan käytetä pankkitunnuksia eikä Nordeasta lähetetä linkkejä, joissa pyydetään käyttämään pankkitunnuksia. 

Lämpimästi tervetuloa!

Nordea Private Banking 

PS. Webinaarin jälkeen saat sähköpostiin nauhoitteen, jos et ehdi kuuntelemaan varsinaista lähetystä.

Julkaistu 01.10.2021