Talous

Suomen parasta Private Banking -palvelua!

Kansainvälinen talousjulkaisu Global Finance valitsi Nordean Suomen parhaaksi Private Banking -palveluiden tarjoajaksi.

Rizvan Samaletdin
Asiakkaittemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme jatkossakin parhaamme, että asiakkaamme saavat meiltä erinomaista palvelua ja voivat luottaa meihin varojensa hoidossa, sanoo Rizvan Samaletdin.

– Tällaisen tunnustuksen edessä olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että Private Banking -palvelumme arvioidaan olevan Suomen parasta. Erityisen hienolta palkinto tuntuu tässä ajassa, johon pandemia on heittänyt oman varjonsa ja rajoitteensa henkilökohtaisiin tapaamisiin, sanoo Nordean Suomen Private Banking -toiminnoista vastaava johtaja Rizvan Samaletdin.

– Meillä on Suomen upein asiakaskunta, ja tärkeintä meille on asiakkaittemme tyytyväisyys. Sitä haluamme vaalia kaikkina aikoina. Palkinto on osoitus siitä, että olemme pystyneet tekemään merkittävää työtä myös haastavina aikoina.

Maailman parhaat Private Bank -palveluiden tarjoajat valittiin Global Financen toimesta nyt seitsemättä kertaa. Lehden toimitus valitsee palkintojen saajat toimialan johtajien ja asiantuntijoiden avulla.

– Asiakkaat kaipaavat muun muassa laajempaa valikoimaa vastuullisia sijoitusvaihtoehtoja ja entistä korkeatasoisempia digitaalisia palveluja. Pandemia-aikana olemme pystyneet ottamaan nopeasti käyttöön uusia toimintatapoja asiakkaittemme kohtaamiseen ja pitämään yllä korkealaatuista palvelua ja vastuullisia toimintatapojamme.

Tämänvuotiset valinnat perustuvat pankkien toimintaan 1.7.2020–30.6.2021. Nordea voitti saman palkinnon myös Ruotsissa ja Norjassa.

Julkaistu 02.12.2021