Edut ja uutuudet

Kortti kesän kaikille matkoille

Kesäaika on mukavaa, kun voi nauttia valoisista päivistä ja yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa. Private Banking -asiakkaiden omat kortit, Nordea Platinum ja Nordea Black, tarjoavat monia etuja myös matkustaessa. Kokosimme viisi vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä.

1 Suositko mieluummin kotimaanmatkailua? Muistathan, että Platinum- ja Black-kortteihin sisältyy jatkuva matkavakuutus niin kotimaan- kuin ulkomaanmatkoille. Vakuutus tarjoaa turvaa sinulle ja mukana matkustaville perheenjäsenillesi.

2 Oletko suuntaamassa jonnekin Pohjoismaissa? Jos löydät matkallasi jotain mieluista kotiin tai mökille vietäväksi ja maksat sen korttisi luotto-ominaisuudella, voit saada ostoksellesi maksuttoman vakuutuksen. Tuoteturvavakuutus korvaa Pohjoismaista ostetun, vähintään 100 euron arvoisen tavaran vahingoittumisen tai rikkoutumisen.

3 Oletko matkaamassa jonnekin kauemmas? Nauti matkastasi alusta alkaen. Korttisi tarjoaa sinulle ja matkakumppaneillesi pääsyn Priority Pass -loungeen yli 300 lentokentällä ympäri maailman.

4 Mitäpä, jos jättäisitkin valuutanvaihdon väliin ennen lähtöä? Maksukorttia käyttäessäsi saat edullisen valuuttakurssin ja mukanasi on aina sopivaa valuuttaa, missä vain matkustatkin. Tarvittaessa voit myös nostaa käteistä automaatista ulkomailla.

5 Kotiin palattuasi voit tarkistaa ostot ja käteisnostot kaikessa rauhassa laskultasi, sillä saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi päätät, maksatko koko summan, vähimmäiserän vai jotain siltä väliltä.

Lue lisää Nordea Platinum- ja Nordea Black -korttien eduista ja vakuutusehdoista.

Julkaistu 23.05.2019