Kulttuuri

9 uutta hotelli­helmeä ympäri Välimerta

Kaipaatko turkoosinsinisiä aaltoja, vanhaa kulttuuria ja uuden tason ylellisyyttä? Silloin sinua kutsuu Välimeri. Tässä yhdeksän upouutta unelmahotellia, jotka avaavat ovensa vuonna 2022. Tervetuloa!

Cali Mykonos
Cali Mykonos, Kreikka

Espanja

Vicenç de la Mar

Yksityisyyttä Mallorcalla

El Vicenç de la Mar Mallorcalla: Kuvittele modernia arkkitehtuuria, uima-altaita, kaksi ravintolaa, elokuvateatteri ja 35 huonetta tai sviittiä – useimmissa omat terassit tai porealtaat. El Vincenç de la Mar sijaitsee Cala Molinsissa Mallorcan pohjoisrannikolla, missä meri kimaltelee sinisenä ja näkymät Tramuntana-vuorille ovat upeat. Palman vanhassa kaupungissa sijaitseva sisarhotelli El Llorenç Parc de la Mar on yksi Mallorcan arvostetuimmista boutique-hotelleista.

Historiallinen Marbella

El Castillo Marbellassa: Marbella saattaa olla tunnettu yökerhoistaan ja designputiikeistaan, mutta kaupungissa on myös rauhallisia ja taianomaisia osia. El Castillo sijaitsee tällaisella alueella, yhdellä vanhimmista aukioista vanhan kaupungin muurin sisällä. Täällä kohtaavat historialliset yksityiskohdat ja moderni suunnittelu, ja kattobaarista vierailla on 360 asteen näköala Marbellaan.

The Standard

Korkea standardi

The Standard Ibizalla: The Standardia kuvaillaan vuoden tärkeimmäksi hotellilanseeraukseksi Espanjan juhlasaarella. Sisustustähti Lázaro Rosa-Violán on suunnitellut liidunvalkoisen 67 huoneen rakennuksen ja erillisen huvilan suurille seurueille. Hotelli – mukaan lukien ravintolat, baarit ja uima-altaat – on avoinna ympäri vuoden.

Aktiivinen loma

La Zambra Costa del Solilla: Haluatko uida, pelata tennistä, treenata salilla, joogata, harjoittaa pilatesta, saunoa tai ehkä mennä hamamiin? Mikään ei ole mahdotonta aurinkorannikon uudessa helmessä La Zambrassa. Palmujen reunustama hotelli on puolen tunnin päässä Marbellasta, ja siellä on useita baareja ja ravintoloita – ja tietenkin yökerho.

Italia

Hotell La Palma Capri

Jetset-elämää Caprilla

Hotelli La Palma Caprilla: Harvat paikat symboloivat jetset-elämää yhtä paljon kuin myyttinen Capri. Nyt luksushotelliketju Oetker Collection avaa täällä historiallisessa paikassa – rakennuksessa, jossa Caprin ensimmäinen hotelli avasi ovensa vuonna 1822. Luvassa on herkullisia cocktaileja ja kuplivia, eloisia hetkiä.

Israel

David Kempinski

Vapaata luksusta

The David Kempinski Tel Avivissa: Aurinkoisessa Tel Avivissa hotellitaivaalle on syttynyt uusi tähti. Lähes jokaisesta The David Kempinskin 250 huoneesta on merinäköala. Hotellissa on myös kattobaari, ylellinen ravintola ja uima-allas. Jos haluat todella paljon tilaa, voit varata hotellin 445-neliöisen ja kolmikerroksisen kattohuoneiston.

Kreikka

Nobu Hotel and Restaurant på Santorini

Huvilaelämää kultareunuksilla

Nobu Hotel and Restaurant Santorinilla: Jo ennestään lumoava Santorini saa tänä vuonna toisen ruiskeen luksusta, kun Nobu-konsepti muuttaa tänne. Nobun perustivat julkkiskokki Nobu Matsuhisa, näyttelijä Robert de Niro ja elokuvatuottaja Meir Teper, ja täällä se tarjoaa viisi huvilaa, kylpylän, uima-altaat ja ainutlaatuiset näköalat korkealta sijainniltaan Imeroviglissa. Ja tietenkin siellä on myös Nobu-ravintola.

Ekstraa kaikki!

Cali Mykonos Mykonoksella: Itäisen Mykonoksen perimmäisessä päässä on Kalafatin ranta, jossa trendikkään saaren uusimmat luksustilat avaavat nyt ovensa. Cali Mykonos toivottaa vieraat tervetulleiksi 40 huvilallaan, joista jokaisessa on oma uima-allas, terassi ja unelmien merinäköala. Hotellilla on oma yksityinen ranta sekä lukuisia jahteja ja moottoriveneitä. Kiinnostuneille järjestetään myös helikopteriretkiä. 

Kroatia

zzo Rainis Hotel & Spa i Novigrad-1

Uimaranta 2022!

Palazzo Rainis Hotel & Spa Novigradissa: Kroatian rannikko tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja upeista rannoistaan. Nyt voit vierailla myös historiallisessa boutique-hotellissa. Palazzo Raini on rekonstruktio huvilasta, jonka italialainen Rainin perhe rakensi viime vuosisadan vaihteessa muutettuaan maahan Venetsiasta. Hotellissa on 16 huonetta ja pienempiä sviittejä, täyden palvelun kylpylä ja gourmet-ravintola Chemistry.

Lähteet: Forbes, hotellien verkkosivut

Julkaistu 28.04.2022